Rallylydigheit.

Kvifor liker eg det, kor lett er det å få det til, kva gjer at vi synast det er moro,  fellesskap, sosialt, sjå ekvipasjar som fokusera på noko i lag.

Med meg er det at eg liker å trene hund, då er dette å få måle om vi har klart å få til noko i lag, eg og hunden min, i tillegg kommer konkurranse galskapen, også dette med fellesskapet med andre  med same interesse er veldig viktig for meg.   

Eg  som endå helde på med LP, eller har holt på med LP,  synast rally  på ein måte var litt meir komplisert ved første prøvelse, men etter som vi rasla med nøklane og skjønnar korleis vi skal bruke nøklane,  kan lyse bli tent. 🙂 det har skjedd med meg !  

Spenninga i rally er ny bane ved kvar ny prøve, i lp er som vi veit likt kvar gong vi startar og skal i grunne ikkje vær så vanskeleg, men men.. det er det for meg som vil ha 1 premier  🙂 hi hi.

Her på den lokale klubben var det, uoffisielt nyttårstevne i rallylydighet, og det var moro, ein stor takk til dei som brukar av sin tid for å holde hjula i gang slik vi skal kunne være i lag og få måle om treninga vår gir resultat.

Kjempemoro å prøve seg på kl 3 på det uoffisielle nyttårstevne i rally.

Det var ei vanskelig bane og det var bra, eg fekk derfor mange fleire idear om  korleis eg må trene for å bli mykje bedre enn det vi viser fram på filmen, mange små moment som er dårlig. Kombinasjonen med trong bane, mange skilt gir utfordring, men det er det vi treng for å vakne opp.

Eg sleit virkelig med denne brifinga av bane på grunn av at to skilt sto i lag to skilt bak som skulle brukas to ganger, eg surra noko voldsomt, men når eg gjekk bana med hund gjekk det bedre enn for venta.

På filmen ser dokke Bjørk ho er høg, men eg klarte å styre henne nesten, er berre glad ho ikkje starta å rygge på dei momenta ho skulle fram om å sit, vi har trena inn dette med rygg når ho går fram om, så her kan det lyse bli tent i hodet  henna og ho rygger i staden for å sitte, ein plass måtte ho ha dobbel kommando for å sitte.  Ein ting har ho som er rasetypisk for flatten og det er halen, den går uansett, gladare hund finner ein ikkje !!